ce-logo

192-banner

In de jaren zestig presenteert Radio Veronica jaarlijks een groots Oranjebal in het AmsterdamseKrasnapolsky hotel. Ook op Koninginne-dag 1965 zouden hier diverse nationale en interna-tionale artiesten optreden. Maar als plotseling een groep afzegt zit producer Dick de Bois met zijn handen in het haar en roept de Veronica diskjockeys bij zich. Of ze niet wat plaatjes kunnen draaien en met een microfoon erdoorheen praten, net als op de radio. Binnen een uur staat er een geïmproviseerde mobiele studio op het podium en als Jan van Veen begint met draaien wordt er tot in de kleine uurtjes gedanst. (bron: www.veronicastory.nl)

Exclusief bij Companion Events: boek de 192TV drive-in show !!

Deze drive-in show is een promotionele show voor 192TV. Een commerciële muziekzender op het kabelnetwerk met de beste videoclips uit de jaren 60-70-80-90.

De 192TV drive-in show is als gewone drive-in show te boeken maar ook met een selectie uit de ruim 15000 exclusieve video-clips van de TV-zender. De clips worden dan vertoond op een groot scherm van 2 x 3 meter en twee grote tv's. Een perfecte geluidsinstallatie maakt het compleet. Optioneel kunnen we u locatie geheel omtoveren tot een discotheek uit de jaren 70 met traditionele lichteffecten, spiegelbollen en zelfs een verlichte “Saturday Night Fever” dansvloer. Of zou u de bekende DJ Ad Bouman (VERONICA) erbij willen hebben ?

blanco

Agenda

ticketVB 1

Blijf op de hoogte

facebook twitter