ce-logo

Binnen entertainment kan Companion Events het volgende aan u leveren / verhuren:

Artiesten & bands

Vanuit Companion Entertainment kunnen we voor u optredens arrangeren van alle Nederlandse artiesten en bands. Voor sommige bands en artiesten doen we ook het geluid vanuit Companion Sound & Vision en daarom slaagt u in één keer op één en hetzelfde adres.
 
Lees hier meer over de bands en artiesten waar we graag mee werken

 ... VSOP


Feest- en verkleedkleding
Een assortiment van meer dan 500 verschillende kledingstukken voor themafeesten en carnaval voor man, vrouw en kinderen is beschikbaar in vele maatvoeringen. Van sommige kleding zijn combinaties mogelijk voor ouders en hun kinderen om gelijk gekleed te gaan.  Houdt u rekening met een levertijd van enkele dagen.

Deze dienst bieden wij alleen aan voor grotere evenementen waarbij meerdere personen gelijkwaardig gekleed moeten zijn.

Denk daarbij aan 100 rouche-blousen in verschillende kleuren en maten in combinatie met grote Afro pruiken.
  kleding1

Feest- en verkleedkleding accessoires
Naast de feestkelding, zijn er meer dan 7.000 accessoires leverbaar van kettingen en oorbellen, pruiken en maskers, sokken en pantys, schminck en grime, ballonnen en slingers en ga zo maar door.
  kleding2

Themafeest decoratie
Wilt u een feest in een bepaalde sfeer organiseren, dan leveren we u graag benodigde toebehoren om de sfeer helemaal goed te maken. Of het dan gaat om een Beach party of Beach BBQ of een Apres Ski feest, we denken graag met u mee, waarin we met COMPANION EVENTS een complete ondersteuning kunnen geven.
  apresski

Abraham & Sarah
Al jaren kleuren de Abrahams en Sarah's de Nederlandse straten wanneer iemand 50 is geworden. Onze opblaasbare Abrahams en Sarah's hebben een cartoon-achtige uitstraling en zijn daarom net even anders dan andere. Ze zijn ook niet mega groot waardoor ze makkelijk in een grote draagtas compleet met blower mee te nemen zijn naar ieder feest. Daarbij het grote voordeel van 3 dagen huren* en maar één dag betalen !

De poppen zijn ruim 3 meter hoog!

  abraham-sarah

Jarige Job en Jarige Jet
De leukste aanvulling sinds jaren op de bekende Abraham en Sarah zijn jarige Job en jarige Jet voor de verjaardagsfeesten van jonge mensen. Bijpassende schilden met 25, 30 of 40 zijn leverbaar en ook hier maakt het cartoonachtige ontwerp het extra aantrekkelijk. Makkelijk mee te nemen en ook het voordeel van 3 dagen huren* en maar één dag betalen.

De poppen zijn ruim 3 meter hoog!

  jarige-jet-job

RC car circuit
Voor een stukje teambuilding kunnen we u een fraai race-parcours leveren met twee radiografisch bestuurbare auto's. Een team van vier personen fungeert als bestuurder, tijdwaarnemer en twee baanassistenten. De bestuurder rijdt een parcours met een brug en tunnel, een wip en andere obstakels. Twee teams strijden tegen elkaar voor de beste tijd. Langs het parcour staan miniatuur vlaggen met uw bedrijfslogo, zodat het circuit een eigen uitstraling krijgt. Er wordt gereden met electro-cars wat dus ook nog eens milieu vriendelijk is. Voor dit parcours is een vlak terrein als bijvoorbeeld een parkeerplaats van ca. 10 x 20 meter benodigd. Dit is een volledig verzorgd entertainment met een tijdsduur van max. 4 uur.
  cars

Doelschieten
Met het komende EK Voetbal op komst is dit doel een enorme aandachtstrekker voor sportverenigingen, winkels of winkelcentra. Vier grote gaten die kunnen corresponderen met prijzen of kortingen kunnen gescoord worden. Compleet met een snelheidsmeter zodat de deelnemers kunnen zien hoe hard ze geschoten hebben op het doel. Het doelschieten kan zowel los gehuurd worden als compleet verzorgd en dan nemen we onze Oranje Leeuw mee !
  voetbalgoal

Balonnenstand
Specifiek voor (overdekte) winkelcentra is onze opblaasbare ballonnen uitdeel stand. Een opvallende verschijning in het winkelcentrum waar één of twee medewerksters in vrolijke clownsjassen gedurende een met u afgesproken periode uw bedrukte ballonnen uitdelen aan het winkelend publiek. Dit is compleet verzorgd entertainment.
  Ballonnenstand

blanco

Agenda

ticketVB 1

Blijf op de hoogte

facebook twitter