ce-logo

banner-artiest

VSOP Big-Band

De V.S.O.P. Big-Band is in 2001 geformeerd uit merendeels musici uit het 'Utrechtse'. Veelal (ex-) beroeps-en semi-beroeps muzikanten die hun sporen meer dan verdiend hebben in diverse andere (big-)bands maar die er voor kozen die muziek te maken waaraan zij maximaal plezier zouden beleven. De non-profit bigband speelt het bekende, merendeels toegangkelijke, werk van de groten als Ellington en Basie maar ook Jones/Lewis, Nestico en vele anderen. Een belangrijke bijdrage wordt geleverd door bandleider Erik v.d. Wurff. Buiten dat veel werk, zowel composities als arrangementen, van zijn hand is, slaagde hij erin het orkest naar een  aangenaam hoger plan te tillen. Regelmatig heeft de band bekende solisten te gast. In het kader van het 10-jarige jubileum is dat thans zanger Dick Rienstra met wie de band een hommage brengt aan Frank Sinatra.

Bekijk een filmpje

Maandagavond 22 september 2015 is de orkestleider van de VSOP Big Band, Erik van der Wurff, zoals hij het zelf schreef, "op reis gegaan" Velen zijn geschokt door dit bericht en delen mooie muzikale momenten in zijn leven. De paar keren dat ik met Erik mocht samenwerken bij optredens waren goed en bijzonder. Hij was toch de man die de muziek maakte voor Herman van Veen. Stelde zich beschikbaar voor een groep muzikanten die in hun vrije tijd zo goed als mogelijk muziek wilde maken. En niet zonder resultaat. Hij wilde het beste uit zijn orkest halen en ik was met de techniek een hulpmiddel daartoe. Hij als musicus leerde mij waar de klank van een instrument het beste was op te pikken met een microfoon. De duim omhoog tijdens een optreden deed mij altijd goed.

....

VSOP


Dennis Kroon

Deze zanger die in 2014 kandidaat was bij het RTL4 programma The Voice of Holland en het tot aan de tweede ronde van de live-shows schopte, is vanaf heden ook beschikbaar voor optredens in het land. Zowel korte optredens van een half uur tot avondvullende producties zijn mogelijk.

Combinaties met andere kandidaten van TVOH 2014 behoren zeker tot de mogelijkheden.

 

  profiel foto

Trio Stop

STOP speelt zowel bij kersverse huwelijken als bij bronzen-, zilveren en gouden bruiloften. STOP is veelzijdig, want in de loop der jaren is er gespeeld op allerlei locaties, variërend van winkelopeningen tot buurtfeesten, en van bedrijfsparty's tot dansavonden.
STOP musiceert al vele jaren samen! Het repertoire van STOP wordt continu uitgebreid. De top-veertig wordt nauwgezet gevolgd, de band heeft er plezier in om de laatste hits zo snel mogelijk te kunnen spelen. Maar ook het instuderen van een 'gouwe ouwe' wordt niet geschroomd. STOP beschikt vanzelfsprekend over professionele geluidsapparatuur, die afgestemd kan worden op elke akoestiek. Uiteraard is ook het volume volledig naar uw wensen te bepalen. Dat de kleding van de bandleden en de apparatuur er verzorgd uitzien spreekt voor zich.  'Uw feest is onze uitdaging'.

  trio-stop

Roosy

'Let me entertain you' is de rode draad in de muzikale carrière van Roosy. Als 10-jarige maakte hij zich vele slaginstrumenten eigen, van Drums tot Marimba. Hiermee kwam hij in contact met vele muziekstijlen als Salsa, Volksmuziek uit Guatemala en Costa Rica maar natuurlijk ook met de TOP 100 en Nederlandstalige muziek.

In een avondvullend programma of optredens van 30 minuten, komen tal van bekende artiesten voorbij waarvan Roosy de "looks" imiteert. Met het grootste gemak zingt hij van Hazes, Meeuwis en Borsato.
Maar ook een Oktoberfeest met de Duitse Schlagers behoort tot de mogelijkheden.

Companion Sound & Vision verzorgd de techniek voor de optredens.

  roosy

Kees Haak

Haak is de naam... Een gevleugelde uitspraak uit de jaren 70 door niemand minder dan Nico Haak. Nu zou men zeggen een echte feestzanger ! Zijn zoon Kees Haak maakt die naam ook zeker waar. Met zowel de liedjes van zijn vader als zijn eigen nieuwe liedjes staat hij regelmatig in de Nederlandse en Vlaamse hitlijsten. Wie kent er niet... Foxy Foxtrot, Honkie Tonkie Pianissie, Als ze mij missen en In mijn doedelzakkenpakkie.

Recent stond Het is weer zomer in de verschillende hitlijsten en wordt veel gedraaid op Radio NL en andere Nederlandstalige (web)radiostations.

Kees Haak is te boeken als tape-act van 30-45 minuten of 2 x 20 minuten, maar ook avondvullend compleet met live-band.

Companion Sound & Vision verzorgd de techniek voor de optredens.

  Companion Events Kees Haak

Sharon Heer

Sharon is een geboren en getogen Amsterdamse.
Opgegroeid in de Jordaan en op latere leeftijd verhuisd naar Amersfoort. Als hobby had Sharon altijd al dansen en zingen.
Als klein meisje stond Sharon met de haarborstel in haar kamertje voor de spiegel te oefenen.
Zij probeerde dan haar toenmalige grote voorbeeld Madonna te imiteren.

Opgegroeid in de jaren ’80 betekent zeker liefde voor de muziek uit die tijd, maar Sharon houdt ook van rock (Anouk), soul (Stevie Wonder, James Brown) en Nederlandstalige nummers (Hazes, Ruth Jacott) mogen ook zeker in haar repertoire niet ontbreken. Sharon heeft in diverse coverbands gezongen.

Dit heeft zij heel lang met plezier gedaan, maar zij geeft nu de voorkeur aan zingen met orkest-banden.
Sharon heeft eens met een zangwedstrijd een mooie reis naar Suriname gewonnen. Inmiddels getrouwd en twee kinderen verder, blijft zingen haar grote passie en houdt zij er van om mensen mooie momenten te bezorgen middels haar stem en te genieten van elk optreden.

Companion Sound & Vision verzorgd de techniek voor de optredens.

 

 

blanco

Agenda

ticketVB 1

Blijf op de hoogte

facebook twitter