ce-logo

Voor het organiseren van uw bedrijfsfeest of publieksactie is Companion Events het aangewezen evenementen- en organisatieburo. Met reeds vele jaren ervaring en een groot netwerk van leveranciers, is eigenlijk geen enkel feest onmogelijk.

Of het nu gaat om een personeelsfeest met 20 of 200 gasten of nog veel meer, wij regelen voor u het complete feest van begin tot eind. Maar ook een activiteit in een winkelcentrum wordt optimaal begeleidt met een stipt draaiboek. Hiermee proberen we voorafgaand al een strak beeld te verkrijgen in de zaken die op de dag van het evenement spelen. Niets is vervelender dan dat er zaken vergeten zijn en dan niet meer naar behoren kunnen worden uitgevoerd. We leggen de lat hoog voor het beste resultaat en tevreden klanten.

Veel ervaring komt voort uit de evenementen die we met ons geluidsbedrijf COMPANION sound&vision al ondersteund hebben in heel Nederland. Ooit schreef men over eigenaar Jan-Peter Geertman in de krant: “Geertman regelt alles, behalve het weer!” En dat laaste kwam dan omdat hij woonachtig was in De Bilt, als link met het KNMI.

blanco

Agenda

ticketVB 1

Blijf op de hoogte

facebook twitter